Контакти

С нас можете да се свържете на телефон: + 359 888 608 650,  или да ни пишете на office@dbinterconsult.com.
Адресът на нашия офис е:
1463 гр. София, ул. „Шандор Петьофи“ №34, партер, самостоятелен вход от към улицата.

Виж картата

НАЧИН НА ПРИДВИЖВАНЕ:

Улица „Шандор Петьофи“ се намира в центъра на София, в отсечката между булевардите „Витоша“ и „Прага“. №34 е на ъгъла на улиците „Шандор Петьофи“ и “Христо Станчев“. Срещу офиса ни е новопостроената сграда на “военното НДК“.

С АВТОМОБИЛ: 
( Линк за автоматично зареждане на навигацията от вашият телефон )

Имате възможност да паркирате пред офиса или наблизо (Зелена зона).

1 вариант
Трябва да стигнете до големите „Пет кьошета“ /кръстовището на булевардите „Скобелев“, „Прага“ и „Ботев“/. Движите се по бул. “Прага“ в посока Медицинска академия. Завивате на ляво по втората пряка след кръстовищато /ул.„Шандор Петьофи“/ и се движите покрай градинката на баня „Мадара“. В края на градинката, стигате до Т-образно кръстовище. Това е кръстовището на улиците „Христо Станчев“ и „Шандор Петьофи“. Кооперацията вдясно от Вас, след кръстовището е №34, където е нашият офис.

2 вариант
От кръстовището бул.„Витоша“ и бул.„Пенчо Славейков“ се движите по бул. „Пенчо Славейков“ посока Медицинска академия. Срещу Клиника „Св.Екатерина“ на Т-образно кръстовище/ бул.„Пенчо Славейков“ и ул.„Христо Станчев/ завивате на дясно. След две преки стигате до следващото Т-образно кръстовище /улиците „Христо Станчев“ и „Шандор Петьофи“/. Кооперацията вдясно от Вас е №34, където е нашият офис.

С ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ:

1 вариант
Трамваи № 1, 7 до спирка Национален дворец на културата. Срещу паркинга на НДК е улица „Шандор Петьофи“. Продължавате по нея посока бул.„Прага“. Преди да стигнете до булеварда, движейки се по лявата страна на улицата, стигате до градинката на баня „Мадара“. Ъгловата кооперация /ул.„Шандор Петьофи“ и ул. „Христо Станчев“/ е № 34.

2 вариант
Тролейбуси № 2, 9 до спирка „Баня Мадара“. Продължавате по бул.„Прага“, посока Центъра, след края на градинката на „Баня Мадара“ завивате на дясно по улица „Шандор Петьофи“. Движите се покрай градинката. Първата кооперация след градинката /кръстовище на ул.„Шандор Петьофи“ и ул. „Христо Станчев“/ е № 34.