Подготовка за кандидатстване

Кандидатстването за свободни позиции е част от изкуството да търсим и намерим работа. Работа, която съответства на нашите способности и желания, постигната по начин, който да убеди бъдещия Ви работодател, че сте точният човек за вакантото място.

Как да успеете да подготвите и реализирате кандидатурата си така, че да спестите време и средства за многобройни неуспешни опити за кандидатстване за нова работа?

НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА:

Подготвите автобиография, която да впечатли хората, на които я изпращате; Напишете мотивационно писмо, избягвайки познати клишета; Преминете тренинг за явяване на интервю и се запознаете с основните правила за успех; Разберете какво представляват най-широко използваните тестове за подбор и как да ги решавате успешно; Изясните основните причини за неуспех и корегирате поведението си в правилна посока; Изберете най-доброто от няколко предложения за работа.

Подготовката за кандидатстване се извършва индивидуално с всеки кандидат, след предварително записване на телефон: 02/953 10 21; мобилен: 088 868 07 00